Verjaardag

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Betoverend
Prachtig! Dit lieflijke boeket in pasteltinten is een echte "eyecatcher" en zal bij velen in de smaak vallen. Vaas niet inbegrepen. ..
€ 25,19 Excl. BTW: € 23,11
Bloemen Mix
Deze mix van diverse bloemen in verschillende tinten is het perfecte boeket als geschenk. De perfecte bloemengroet voor vrijwel iedere gelegenheid, zelfs voor mannen! (vaas niet inbegrepen!) ..
€ 20,57 Excl. BTW: € 18,87
Cupcake
Ideaal cadeau voor alle snoepkonten: een cupcake met echte bloemen. Een lekkernij voor je ogen! **Deze unieke creatie kan mogelijk verschillen van de afbeelding, afhankelijk van beschikbaarheid.** ..
€ 35,99 Excl. BTW: € 33,02
Lucky Star
Een prachtig boeket om een lach op een gezicht te toveren, een bos bloemen vol optimisme en vreugde. Vaas niet inbegrepen. ..
€ 20,57 Excl. BTW: € 18,87
Paars Palet
Een echte zomerdroom! Dit boeket van diverse zomerbloemen in paarse tinten is een grote favoriet, zowel bij ons op kantoor, bij onze bloemisten als onder klanten! (vaas niet inbegrepen) ..
€ 21,59 Excl. BTW: € 19,81
Samba
Een echt feestboeket voor vrolijke of opbeurende gelegenheden in het jaar waar een boeket vol blijheid gepast is. (vaas niet inbegrepen) ..
€ 19,02 Excl. BTW: € 17,45
Stijlvolle Warmte
Op zoek naar een feestelijk maar warm boeket? Dit boeket in warme tinten past perfect als cadeau voor alle momenten in het leven. (vaas niet inbegrepen) ..
€ 20,05 Excl. BTW: € 18,40
Wonderschoon
Dit fleurige boeket in prachtige lentekleuren heeft onder andere freesia's, rozen en eustoma… Een prachtig seizoensboeket! Let op, de vaas is niet inbegrepen. ..
€ 19,02 Excl. BTW: € 17,45
Zoete romantiek
De puurheid en pasteltinten van deze bloemen geven dit boeket een uniek karakter. Heerlijk om iemand mee te verrassen! Vaas niet inbegrepen. ..
€ 24,63 Excl. BTW: € 22,59
Powered By JerMar Online
lobelia-kortenhoef.nl © 2014