Beterschap

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Belle Époque
Een kleurrijk boeket met rode en roze rozen, die op perfecte manier zijn gecombineerd met witte rozen. Dit boeket past bij alle gelegenheden en in elk interieur. Vaas niet inbegrepen maar kan toegevoegd worden. ..
€ 22,62 Excl. BTW: € 20,75
Fris Oranje
Oranje, één van de meest vrolijke en creatieve kleuren. Lelies doen hier nog een schepje bovenop, waardoor dit vrolijke zomerboeket een extra speelse en stijlvolle touch krijgt. (vaas niet inbegrepen) ..
€ 19,54 Excl. BTW: € 17,92
Hollandse Schoonheid
Deze klassieker van eigen bodem doet haar naam niet alleen eer aan door de drie kleuren maar ook door haar elegante bloemen. Een mooi eenvoudig boeket, perfect zowel voor mannen als vrouwen! ..
€ 20,05 Excl. BTW: € 18,40
Lea
Seizoensboeket met anemonen, margrieten(vervanging kamille als het niet voorradig is) en rozen. Stuur een voorbode van de warmere dagen die in aantocht zijn! De vaas is niet inbegrepen. ..
€ 19,54 Excl. BTW: € 17,92
Madagascar
Dit fijne boeket is geschikt voor talloze gelegenheden! Gerbera’s in verschillende tinten en schakeringen zijn met bladgroen gemengd. ..
€ 15,42 Excl. BTW: € 14,15
Mississippi
Dit boeket kent een zeldzame schoonheid. Door de eustoma's in diverse kleuren is dit boeket een beeldschone klassieker. (vaas niet inbegrepen) ..
€ 21,59 Excl. BTW: € 19,81
Roze klassieker
Deze roze klassieker is een grote favorieten onder dames. Een prachtig geschenk voor een verjaardag, een "ik mis je" of gewoon zomaar! ..
€ 19,02 Excl. BTW: € 17,45
Roze lelie droom
Voor alle lelieliefhebbers! Een ruimhartig boeket van roze lelies met onderaan salalblad en de lelies zijn niet geurend. een prachtig beterschaps boeket of voor een andere gelegenheid ..
€ 19,02 Excl. BTW: € 17,45
Zachte schoonheid
Stuur dit beeldige boeket vol alstroemeria's als prachtgeschenk! Alstroemeria's zijn populaire bloemen in gemengde boeketten, maar ook puur en alleen zijn ze echte blikvangers! (vaas niet inbegrepen) ..
€ 19,02 Excl. BTW: € 17,45
Powered By JerMar Online
lobelia-kortenhoef.nl © 2014